Evtech Şarj İstasyonlarını Nereden Görebilirim?

Evtech mobil uygulamamız ile harita sayfasında tüm istasyonlarımızı görüntüleyebilir, anlık olarak uygunluk durumunu kontrol edebilir, fiyatlandırmaya bakabilirsiniz. İsterseniz yol tarifi ile istasyona gidebilir, isterseniz rezervasyon oluşturup daha sonra gidebilirsiniz.

Elektrikli Aracımı Nasıl Şarj Edebilirim?

Evtech şarj istasyonlarında aracınızı şarj edebilmek için öncelikle mobil uygulamamızı indirip ardından ardından ister üye olarak ister misafir olarak QR kodu okutup cihaza bağlanıp şarj işlemini başlatabilirsiniz.

Evtech Cüzdanı Nasıl Oluşturulur?

Evtech mobil uygulamasında üye olduktan sonra cüzdanım sayfasında ister kayıtlı kartınız ile ister farklı bir kart ile anında para aktarımı yapıp cüzdanı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kendi İstasyonumu Nasıl Kurabilirim?

Elektrikli şar istasyonları bireysel ve ticari olarak ayrılmakta olup bireysek kullanım için elektrik altyapısı ve cihaz kurulumu yapmanız gerekmektedir. Ticari amaçlar için is lisans sahibi olmanız veya lisans sahibi şirektler aracılığıyla kurulum yapabilirsiniz.

Kendi Şirketim İçin Nasıl Şarj Ağı Kurabilirim?

Elektrikli araç şarj ağı operatörü olmak için öncelikle lisans sahibi olmanız gerekmektedir, daha sonrasından kullanıcılara özel yazılım ile cihazlarınızın yönetimini gerçekleştirebilirsiniz. Evtech olarak lisans sahibi olan veya olmayan firmalar için şarj ağı çözümleri üretiyor olup, her türlü danışmanlığı sağlıyoruz.

Müşterilerimize Değer Veriyoruz

Lokasyon

GÖKTÜRK MAH, 58020 Nolu Sk Şehitkamil/Gaziantep

Telefon

0850 808 56 46

Email

info@evtech.com.tr

İletişime Geç!

Bize Dileklerinizi İletin!

    SarjFiyat

    Contact Us